ИНФОРМАЦИЈА ЗА УЧЕНИКЕ ЗАВРШНИХ РАЗРЕДА

Информација за ученике завршних разреда

Министарство просвете науке и технолошког развоја доставило је школама допис са инструкцијама у вези са поступањем средњих школа поводом отварања објеката за пријем ученика.

Школа је предузела одређене активности и обезбедила потребна средства за заштиту здравља ученика и запослених. Извршена је дезинфекција објекта, чишћење и проветравање. На улазима

у школу постављене су дезобаријере натопљене дезинфекционим средством, постављени дозери са средствима за дезинфекцију руку и купљена су два мерача температуре. На видним местима постављени су постери и обавештења са препорукама о понашању у просторијама школе. Запослени који раде на одржавању хигијене добили су јасне инструкције у спровођењу превентивних мера.

Обавештавамо матуранте да поштују договорено време доласка у школу, придржавајући се превентивних мера. Позивамо вас да током полагања матурског и завршног испита будете примерено одевени, долазите на време, не задржавате се непотребно у просторијама школе и да будете у мањим групама у школском дворишту. Дужност ученика је да током полагања матурског и завршног испита носе маске и рукавице!

Поштовани матуранти, желим вам да остварите добре резултате на матурском и завршном испиту!

Драгутин Миличић

Директор Средње туристичке школе