Фото

Средња туристичка
школа

МИНИСТАРСТВО ПРОСВЕТЕ, НАУКЕ И ТЕХНОЛОШКОГ РАЗВОЈА

Министарство просвете, науке и
технолошког развоја

СПОРТСКИ УСПЕСИ

11.11.2018.

ТАРА ШЋЕПАНОВИЋ ОСВОЈИЛА СРЕБРНУ МЕДАЉУ

На турниру "9. Меморијал Wалтер Царалини" који је одржан 11.11.2018. године у Савони, Италија, Тара Шћепановић је остварила огроман успех освојивши сребрну медаљу у конкуренцији јуниорки до 66кг.


18.10.2018.

ЗНАЧАЈАН УСПЕХ ТАРЕ ШЋЕПАНОВИЋ

Ученица Средње туристичке школе Тара Шћепановић је постигла значајне резултате на такмичењима у каратеу. На међународном турниру „Трофеј Београда“ који је одржан 06.10.2018. године освојила је сребрну медаљу у појединачној конкуренцији у категорији борбе јуниорке.

Следеће суботе, 13.10.2018. године, на Првенству Београда је освојила златну медаљу у екипној конкуренцији и сребрну медаљу у појединачној конкуренцији и тиме остварила пласман на Првенству Србије која ће се одржати у периоду од 17-18 новембра.

Досадашње успехе Таре Шћепановић можете погледатиовде


10.10.2018.

УСПЕСИ ТАРЕ ШЋЕПАНОВИЋ

Тара Шћепановић, ученица средње туристичке сколе ,,Нови Београд'' , као активни члан репрезентације Србије и карате клуба ,,Студентски Град'' је на турниру у Босни и Херцеговини ,,БИЈЕЉИНА ОПЕН 2017'' у дисциплини борби у категорији кадеткиња +54кг заузела ИИИ место.У првом мечу је савладала такмичарку Ему Селман,а касније изгубила од такмичарке Ање Лолић.Након успешно одрађеног турнира у Бијељини,у Београду 23. септембра је одржано Првенство Београда на коме је заузела III место и тиме се директно пласирала на Првенство Србије које ће се одржати 4. новембра. Са репрезетацијом Србије још прошлог викенда у период од 29-01. новембра је отпутовала на међународни турнир ,,РИЈЕКА ОПЕН’’ на којем је у првом мечу изгубила од такмичарке из Словеније.Следеће такмичење које следи је турнир у Мађарској ХУНАГАРИАН ОПЕН од 14-16 октобра и ПРВЕНСТВО СРБИЈЕ 4. Новембра.


20.11.2017.

У БУДИМПЕШТИ ЈЕ ОДРЖАН КАРАТЕ ТУРНИР HUNGARIAN OPEN

У Будимпешти је одржан карате турнир Hungarian Open-Saman Cup, на којем је наступило око 800 такмичара. Ученица одељења I2, Тара Шћепановић , освојила је друго место у категорији кадеткиња, борбе појединачно. Тара је постигла у претходних неколико месеци изузетно добре резултате, а неки од њих су:

Првенство Београда – III место, борбе појединачно, кадеткиње;

Пвенство Београда – I место, борбе екипно, кадеткиње;

Бијељина Опен – II место, борбе појединачно, кадеткиње.

Желимо јој пуно успеха у даљем такмичењу!


19.11.2017.

ПРВЕНТСВО СРБИЈЕ

Тара Шћепановић, ученица 2/2 одељења, опет постиже завидне спортске резултате. На Првенству Србије је освојила 3.место у категорији кадеткиња појединачно борбе и 1. место екипно борбе. У Новом Саду је на Првим балканским карате играма (10-12.11.2017) освојила 3. место у категорији кадеткиња појединачно борбе.


12.11.2017.

БАЛКАНСКЕ КАРАТЕ ИГРЕ

Прва отворена Балканска школа карате игара у конкуренцији ученика основних и средњих школа, 10-12.новембра, Нови Сад.

Ученица одељења 3/3 Вања Благојевић, учествовала је на Првој отвореној Балканској школи карате игара у конкуренцији ученика из основних и средњих школа из Босне и Херцеговине, Бугарске, Хрватске, Македоније, Мађарске, Црне Горе, Румуније, Словеније и Србије, освојила 2. место.

© Средња туристичка школа - Сва права задржана. Израда сајта: Кио д.о.о.