СПОРТСКИ УСПЕСИ

22.06.2021.

Информација о ђаку и спортисти генерације

"Инспирација постоји, само нас мора затећи како радимо" . Пикасо

Школе су место где се образује највећи капитал једног народа-млади нараштаји. Наша школа је ове године богатија за једну сјајну генерацију, а међу њима су се посебно истакле Анастасија Безбрадица, ученица генерације и Тара Шћепановић, спортиста генерације. Успеле су јер су вредне, паметне, племените и истрајне особе, које нису жалиле труд и време како би постигле успех. Пут који су одабрале јесте тежак, али је једини исправан, честит и поштен, а ми им желимо да их сапутник вредних Срећа никада не напусти.


10.06.2021.

Међународно такмичење "Grand Prix BIH"

Ученик Средње туристичке школе, Марко Лежајић 1/7 учествовао је на међународном такмичењу "Grand Prix BIH" у кик боксу, које је одржано у Сарајеву, на коме је освојио златну медаљу у категорији млађји јуниори 94+. Најмлађа постава B-Gym клуба, чији је члан и нас ученик, освојила је два злата, два сребра и две бронзе у дисциплини "point fighting".

Покорили Сарајево - Српски кик бокс клуб gym освојио медаљу


30.10.2020.

Трофеј Србије у каратеу

Тара Шћепановић,члан репрезентације Србије и карате клуба “Студентски град” је претходног викенда, 24.10.2020. године, освојила треће место на "Трофеју Србије" у конкуренцији млађих сениорки до 68 килограма.

Наредног викенда, 31.10, је очекује турнир “Трофеј Београда“ на којем ће учествовати у апсолутној конкуренцији сениорки.


28.10.2020.

Првенство Србије у веслању

Ученик наше школе Никола Летић, на недавно одржаном Првенству Србије у веслању освојио златну медаљу и постао првак наше земље у осмерцу.


10.12.2019.

Балканско првенство у каратеу

На Балканском првенству, које је одржано од 06-09.12.2019. година, Тара Шћепановић је освојила сребрну медаљу у екипној и појединачној конкуренцији јуниорки +59кг. У појединачној конкуренцији победила је такмичарке из Словеније, Црне Горе и Кипра, а поражена од такмичарке из Хрватске.

Све похвале и пуно среће у наредном такмичењу!


12.10.2019.

Тара Шћепановић наставља да ниже успехе

На такмичењу које је одржано у Хрватској "Croatia Open", на коме је учествовало око 1800 такмичара из двадесет земаља, каратисткиња Тара Шћепановић је освојила треће место.

Недељу дана касније, 12.10.2019. године, на Првенству Србије у Чачку, је такође освојила треће место у конкуренцији јуниорки .+59кг.


30.9.2019.

Првенство Београда у каратеу

Тара Шћепановић, ученица трећег разреда Средње туристичке школе, је на Првенству Београда у каратеу освојила прво место у категорији јуниорки +59кг.


11.11.2018.

ТАРА ШЋЕПАНОВИЋ ОСВОЈИЛА СРЕБРНУ МЕДАЉУ

На турниру "9. Меморијал Wалтер Царалини" који је одржан 11.11.2018. године у Савони, Италија, Тара Шћепановић је остварила огроман успех освојивши сребрну медаљу у конкуренцији јуниорки до 66кг.


18.10.2018.

ЗНАЧАЈАН УСПЕХ ТАРЕ ШЋЕПАНОВИЋ

Ученица Средње туристичке школе Тара Шћепановић је постигла значајне резултате на такмичењима у каратеу. На међународном турниру „Трофеј Београда“ који је одржан 06.10.2018. године освојила је сребрну медаљу у појединачној конкуренцији у категорији борбе јуниорке.

Следеће суботе, 13.10.2018. године, на Првенству Београда је освојила златну медаљу у екипној конкуренцији и сребрну медаљу у појединачној конкуренцији и тиме остварила пласман на Првенству Србије која ће се одржати у периоду од 17-18 новембра.

Досадашње успехе Таре Шћепановић можете погледатиовде


10.10.2018.

УСПЕСИ ТАРЕ ШЋЕПАНОВИЋ

Тара Шћепановић, ученица средње туристичке сколе ,,Нови Београд'' , као активни члан репрезентације Србије и карате клуба ,,Студентски Град'' је на турниру у Босни и Херцеговини ,,БИЈЕЉИНА ОПЕН 2017'' у дисциплини борби у категорији кадеткиња +54кг заузела ИИИ место.У првом мечу је савладала такмичарку Ему Селман,а касније изгубила од такмичарке Ање Лолић.Након успешно одрађеног турнира у Бијељини,у Београду 23. септембра је одржано Првенство Београда на коме је заузела III место и тиме се директно пласирала на Првенство Србије које ће се одржати 4. новембра. Са репрезетацијом Србије још прошлог викенда у период од 29-01. новембра је отпутовала на међународни турнир ,,РИЈЕКА ОПЕН’’ на којем је у првом мечу изгубила од такмичарке из Словеније.Следеће такмичење које следи је турнир у Мађарској ХУНАГАРИАН ОПЕН од 14-16 октобра и ПРВЕНСТВО СРБИЈЕ 4. Новембра.


20.11.2017.

У БУДИМПЕШТИ ЈЕ ОДРЖАН КАРАТЕ ТУРНИР HUNGARIAN OPEN

У Будимпешти је одржан карате турнир Hungarian Open-Saman Cup, на којем је наступило око 800 такмичара. Ученица одељења I2, Тара Шћепановић , освојила је друго место у категорији кадеткиња, борбе појединачно. Тара је постигла у претходних неколико месеци изузетно добре резултате, а неки од њих су:

Првенство Београда – III место, борбе појединачно, кадеткиње;

Пвенство Београда – I место, борбе екипно, кадеткиње;

Бијељина Опен – II место, борбе појединачно, кадеткиње.

Желимо јој пуно успеха у даљем такмичењу!


19.11.2017.

ПРВЕНТСВО СРБИЈЕ

Тара Шћепановић, ученица 2/2 одељења, опет постиже завидне спортске резултате. На Првенству Србије је освојила 3.место у категорији кадеткиња појединачно борбе и 1. место екипно борбе. У Новом Саду је на Првим балканским карате играма (10-12.11.2017) освојила 3. место у категорији кадеткиња појединачно борбе.


12.11.2017.

БАЛКАНСКЕ КАРАТЕ ИГРЕ

Прва отворена Балканска школа карате игара у конкуренцији ученика основних и средњих школа, 10-12.новембра, Нови Сад.

Ученица одељења 3/3 Вања Благојевић, учествовала је на Првој отвореној Балканској школи карате игара у конкуренцији ученика из основних и средњих школа из Босне и Херцеговине, Бугарске, Хрватске, Македоније, Мађарске, Црне Горе, Румуније, Словеније и Србије, освојила 2. место.