ПОМОЗИМО ЈЕЛЕНИ

Хуманитарна фондација БУДИ ХУМАН – Александар Шапић

прикупља новчана средства за Јелену Кнежевић (1994).

Јелена је била здрава девојка која је тек завршила факултет, тек нашла посао, укратко – тек је почела да живи свој живот. На жалост, све се се променило у периоду крајем јула 2018. године. Због повишене температуре и малаксалости одлучила је да посети доктора и две недеље након тога, тог 13. августа, сазнаје све оно што ни једна особа не би желела да сазна – да болује од Акутне мијелоидне леукемије са ниском диференцијом.

Од тога дана, Јелена не може да загрли особе које воли, не може да пољуби особе које воли, не може да ужива у одређеној храни, јер све то је потенцијални ризик по њен живот и здравље.

У периоду од месец дана, Јелена је прошла прву хемиотерапију, али без неког великог успеха. У тих месец дана сазнала је да јој је неопходна трансплатација коштане сржи и наставак лечења у иностранству како би себи повећала шансу за даљу борбу против ове опаке болести.

Моле се сви добри људе да донирају и да Јелени продуже живот.

Помозимо Јелени! Упишимо 551 и пошаљимо СМС на 3030. Њој можемо помоћи уплатом на динарски или девизни рачун, као и путем линка е-донирај.

За Јеленин живот! Будимо хумани!

Прочитајте више ОВДЕ