ДРУГО МЕСТО НА ТАКМИЧЕЊУ „ДИГИТАЛНА КОМУНИКАЦИЈА”

Освојено друго место на такмичењу "Дигитална комуникација у туризму Србије" на Универзитету Сингидунум И боравак у хотелу “МОНА” на Златибору

И док су неки петак 15.09.2017. после подне проводили у школи, учећи или пак, слушајући ново градиво, ми смо отишле на Златибор у хотел "МОНА", на продужени викенд. Разлог је био освојено друго место на такмичењу "Дигитална комуникација у туризму Србије" на Универзитету Сингидунум, а спонзор је управо био хотел “МОНА”.

На рецепцији нас је дочекала љубазна и насмејана, шефица рецепције - Драгица и рецепционери Остоја, Марко и Тихана. Пажљиви багажиста Владан нам је широким осмехом пожелео добродошлицу и пријатан боравак.у хотелу “МОНА” носећи пртљаг до собе. На располагању смо имале све садржаје хотела: сауну, базен, wellnes центар, теретану.

А о богатом шведском столу и изобиљу хране, постоје само речи похвале. Сваки дан на менију је била друга врста кухиње. Кувано, печено, пржено, слатко, слано, дезерти... све је било феноменално! Нисмо жалиле ни једну унету калорију...

На дан одласка са овог предивног места и из овог дивног хотела, обузела нас је туга. Са чежњом смо се спаковале и предале кључ на рецепцији, надајући се да ћемо ускоро поново доћи. Желеле смо да поделимо са вама ово предивно искуство и да се још једном захвалимо управи хотела “МОНА” и Универзитету “Сингидунум” на организацији такмичења.

Мина Матевска и Оливера Петровић, ученице III 4 Средње туристичке школе из Београда са професорком Младенком Ђуровић.