КУЛИНАРСКИ ТЕХНИЧАР
Кулинарски техничарје образовни профил, који се у школи изучава од шк.2003/04, потпуно је реформисан од школске 21/22.
Током четворогодишњег школовања ученици се обучавају за припрему јела и организацију целокупног рада у различитим врстама кухиња угоститељских објеката. Ученици изучавају опште образовне и стручне предмете, имају вежбе у савремено опремљеном кабинету школе или привредним објектима (хотели и ресторани и др.) са којима школа има потписане уговоре.
Блок настава током школске године реализује се у ресторанима и хотелима и другим установама, са којима школа има потписане уговоре, у трајању које је предвиђено наставним планом.
Последњих година ученици овог смера остварују изузетно запажене резултате на такмичењима.
Након завршеног школовања ученици могу уписати високе школе или факултете.
Стандард квалификације-Кулинарски техничар
Наставни план за образовни профил кулинарски техничар (први разред), од 2021-22