СЕНИОРСКО СРЕБРО ЗА ПРИПРЕМУ ЈЕЛА ОД РЕЧНЕ РИБЕ
У оквиру 50. Новосадског сајма Туризма одржана су два такмичења кулинара.
Јуниорско такмичење за такмичаре старости до 21 године и међународно такмичење “Гастро куп Србија” за професионалне куваре. Ученик III7 Душан Станков наступао је на Гастро купу у категорији јело од речне рибе.
Као најмлађи такмичар у сениорској конкурецији, освојио је сребрну медаљу.
Ученика су за такмичење припремали професори куварста Ђорђе Вукмановић и Никола Скелеџија.
Неизмерну захвалност на уступљеном инвентару дугујемо ресторану Хома и хотелу Цроwне Плаза који су на најбољи начин потврдили успешну дугогодишњу сарадњу са Средњом туристичком школом.