ДАН ШКОЛЕ

У среду 01.03.2023. прославили смо 52.рођендан. Школа не стари, са годинама постаје богатија за нове, младе нараштаје, који својим људским и стручним квалитетима креирају неки нови и надамо се бољи свет.

Знање је једини прави капитал, који нико не може ни присвојити ни отуђити и томе учимо наше ђаке. Знање језика је богатство, божији дар, па смо у складу са тиме ове године показали читав један свет на позорници свечане сале. Прво је хор наше школе академском химном "Гаудеамус" поздравио присутне госте, затим су се смењивали Хамлет, Хајне, Бодлер у интерпретацији чланова драмске секције, а сценом су "прошетали" Кристина Агиљера, Марлен Дитрих, Ромина Повер и многи други, у лику наших врсних солиста. Програм смо завршили једним "А сад адио"-до следећег рођендана!

Дружење смо наставили у кабинтеу за услуживање, где су нам наши угоститељи и кулинари показали још један свет-свет на тањиру!

Обележавању Дана школе присуствовали су председник Градске општине Нови Београд Бојан Бован, први секретар Амбасаде Русије Наталија Клишченкова, декан ФТХМ Универзитета Сингидунум, руководиоци Академије струковних студија и директори средњих школа.